Välkommen till Neways!

Nästa år firar vi fem år. Under fyra fantastiska år har vi haft förmån att stötta tusentals ledare och medarbetare till personlig utveckling. Vi har hela tiden drivits av vår vision. Ett arbetsliv präglat av respekt, hänsyn och ansvar, där människors resurser tas tillvara. Vi vill att alla ledare och medarbetare ska få bra stöd, kunskap och verktyg för att förstå sig själva och varandra.

Vi coachar ledare och medarbetare till personlig utveckling. Nya sätt att tänka. Nya sätt att kommunicera med varandra. Nya sätt att agera för att nå egna och gemensamma mål.

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka, för att lösa de problem som skapats med det gamla sättet att tänka.

Albert Einstein (1879-1955)

Vårt nya namn förtydligar vårt erbjudande.

Fr o m 1 september byter vi namn från Nine Ways AB till Neways AB. Vi är fortfarande samma bolag, och har samma verktygslåda, men det nya namnet beskriver bättre vad vi gör för våra kunder, idag och i framtiden.

Våra kunder är experter på sina områden. Vi är experter på människor.

Med fakta om människor och stöd för reflektion hjälper vi våra kunder att hitta nya vägar. Vägar till flow i arbete och vardag. För balans, trivsel och resultat. På köpet får våra kunder en stärkt företagskultur och blir en attraktiv arbetsgivare.

För att du som kund ska känna igen dig, har vi behållit vår grafiska profil. Vi har passat på att uppdatera vår hemsida och ökat aktiviteten i sociala medier. Följ oss gärna på FB, Youtube och LinkedIn!

Stort tack till Per Lundberg på Differator och vår styrelseordförande Hans Johansson på Löftadalens ekonomiservice, för fantastiskt stöd kring namnbytet.

Vi hoppas att du ska trivas med vår nya webbsida, och ser fram emot att höra var du tycker.

Varmt välkommen till Neways!

Meny