Välkommen till Neways

Med kunskap, gedigen erfarenhet och effektiva verktyg är vi en naturlig partner när det gäller personlig utveckling för ledare och medarbetare.
Vår kompetens är vetenskapligt förankrad och alla våra coacher har utöver akademisk utbildning kvalitetssäkring genom flertalet licensieringar och certifieringar inom coachande metodik.
Vi är medlemmar i the International Coaching Federation, som kvalitetssäkrar coaching, och arbetar i enlighet med deras etiska riktlinjer för professionell coaching.
Vi är medlemmar i the European Mentoring and Coaching Council, som främjar utveckling av coaching, mentorskap och handledning genom forskare och praktiska utövare i Europa.
Vi är professionella medlemmar i the International Enneagram Association, och arbetar i enlighet med deras etiska riktlinjer. IEA främjar vidareutveckling och konstruktiv användning av Enneagrammet, världen över.

Välkommen att ringa Anna på
0704-66 90 66

LinkedIn

Om Anna som konsult, coach och utbildare

Anna Kopp är erfaren coach och utbildare, verksam som konsult sedan 2008. Anna har tidigare verkat i branscher som pedagogik och arbetsmarknad. Det coachande förhållningssättet ligger Anna varmt om hjärtat och spinner som en röd tråd genom uppdragen. Engagemanget har genom åren bland annat visat sig i ordförandeskapet för EMCC (European Mentoring and Coaching Council) i Sverige. Anna är delägare i Neways sedan 2015.

Utbildningar: Certifierad Business- and Leadership Coach, Certifierad Lifecoach, Certifierad Supervisor, Diplomerad teamcoach och Diplomerad Enneagram Practitioner.
Som grund har Anna en universitetsexamen i pedagogik, humaniora och beteendevetenskap.

Anna är fantastiskt lyhörd, följsam, lugn och behaglig. Hon läser blixtsnabbt av situationen, jobbar strukturerat och genomtänkt och är mycket professionell. 

För mig är proaktivt ledarskap att:
vara bra på att engagera, leda och coacha andra
ha fokus på rätt saker
bibehålla egen motivation och arbetsglädje

Coaching skapar de bästa förutsättningarna för ledare att utveckla sig själva. Det är att ständigt fylla sin verktygslåda med nya verktyg att använda i sitt arbete. Coaching ger dig tid för reflektion så att du kan vara så proaktiv som möjligt. /Anna

Välkommen att ringa Rebecka på
0708-14 54 70

LinkedIn

Om Rebecka som inspiratör, föreläsare och coach

Rebecka Bartolomé, VD, är en erfaren föreläsare och coach som brinner för att göra det flummiga logiskt. Hon har drivit konsultföretag sedan 2007 och utbildat och coachat tusentals ledare och medarbetare i olika branscher. Rebecka är grundare och delägare av Neways sedan 2014.

Rebecka har tidigare arbetat med projektledning och kommunikationsutveckling i stora offentliga och idéburna organisationer.


Utbildningar: Certifierad HR Coach, Certifierad NLP Trainer, Certifierad Enneagramcoach, Certifierad Enneagram Trainer, Neuroscience & Coaching. I grunden har Rebecka en Fil kand i Kommunikationsteori med sociologisk inriktning.

Rebecka har varit ordförande i Enneagramföreningen och internationellt anlitad föreläsare inom the International Enneagram Association.


Rebecka har ett fantastiskt sätt att presentera och anpassa materialet efter gruppen, och är öppen och mottaglig.

Jag vill bidra till ett arbetsliv och samhälle där människor gör medvetna val i självledarskap och kommunikation. Ett arbetsliv som tillvaratar mänskliga resurser, med respekt och empati.
Vilka effekter det ger när ledare och medarbetare får stöd och verktyg för personlig utveckling! Ökad psykosocial hälsa, ökad samarbetsförmåga, ökad effektivitet och inte minst ökad trivsel. Det är effekter som våra kunder berättar om och vad som driver mig. /Rebecka
Meny