Det blir inte alltid som man tänkt

Våren 2020. Pandemin drabbade våra kunder på olika sätt.

Två saker hade alla gemensamt:

  1. Den blev inte som man tänkt.
  2. Man behövde hitta nya arbetssätt.

För Neways innebar det att många grupp-uppdrag pausades. Vi fick använda de metoder vi lär ut för att hantera förändring, själva hitta nya vägar och nästan bara jobba med individuell coaching. Coachande samtal var om möjligt mer uppskattade än någonsin som ett sätt att leda sig själv och sina medarbetare genom krisen.

På vår sommarkonferens summerade vi som vanligt våren innan vi blickade framåt och satte vår intention för hösten. En solig dag konfererade vi på en klippa medan vi blickade ut över ett glittrande hav och en ljus horisont. Vi ägnade tid åt att lyssna på och reflektera kring våra upplevelser under Corona-krisen. Vi lärde oss massor av varandra! Vi lärde oss också om att fotografera oss själva. Att använda tekniken rätt och passa på när solen skiner. Vem vet hur vädret blir imorgon? Roligt hade vi i alla fall.

Med hjälp av dessa fyra frågor summerar du den här våren på ett bra sätt. Du tar med lärdomar från den, lägger den bakom dig och sätter fokus på sommaren med ett bra mindset inför hösten. Gör övningen själv eller tillsammans med dina kollegor!

  1. Vad blev inte som du hade tänkt den här våren?
  2. Vilka var vårens guldkorn?
  3. Vad lär du dig av våren 2020? 
  4. Vad ser du fram emot i höst?

Våra guldkorn under våren var förstås alla härliga kunder! Ett särskilt tack till Sigma, AVL, Göteborgs stad, Academedia, Härryda kommun, Lerums kommun, Grästorps kommun, Zatsang Digital Innovations, Retail Staffing, Göteborgsoperan m fl.

Nu önskar vi DIG en riktigt skön och stärkande sommar!

Anna och Rebecka

#coaching #professionalcoaching #coachandeledarskap #självledarskap #neways

Meny