Coaching:
Individuell coaching i liten grupp

Med ett bra självledarskap kan såväl chefer som medarbetare både må bättre och nå bättre resultat. Det handlar om medvetenhet, motivation, målfokus och träning av nya vanor.


Ditt flow – nya vägar till balans och prestation i vardagen

Nytt!
Våren 2021 erbjuder vi detta som öppet program on-line.

Vill du få mer flow i ditt liv och din vardag? Nå mer av det du önskar? Prestera mer och samtidigt må bra längs vägen?
Med hjälp av vårt uppskattade coachingprogram hittar du mer av:

  • Närvaro
  • Motivation
  • Målfokus
  • Livsbalans
  • Goda vanor

I Neways coachingprogram arbetar du individuellt med dina egna mål, men deltar i ett program tillsammans med andra i en liten grupp med 5-6 deltagare. Vid varje tillfälle ger coachen dig nya effektiva verktyg att pröva direkt i din vardag. Du får personlig coaching och hjälp att sortera ut vad du vill och vad du behöver göra för att skapa de förändringar du önskar i livet. Du får också kunskap och fakta om vad som är avgörande för att nå mål och må bra.

Vi på Neways vet vad som krävs för personlig utveckling. Baserat på forskning och omfattande erfarenhet av att ha coachat och utbildat tusental deltagare har vi skapat detta program där vi delar med oss av de mest effektiva verktygen och teorierna för bra självledarskap.

Programmet tar dig steg för steg – med hjälp av lagom dos trygghet och utmaning, anpassat efter dina behov – till ökade valmöjligheter, måluppfyllelse och balans i livet.

Programmet innehåller fyra tillfällen à 90 min, och sker via Zoom. Allt du behöver är en dator och hyfsat bra uppkoppling.

Nästa start torsdag 22 april 8.30-10.00
med resterande tillfällen samma veckodag och tid:
6/5, 20/5 och 3/6
Coach: Anna Kopp
Deltagaravgift: 5850 kr ex moms

Anmäl dig här!

 


Efter att ha genomfört och utvärderat programmet på ett flertal företag och med flera hundra deltagare vet vi med säkerhet att det ger goda resultat. Ja, faktiskt helt fantastiska resultat!

99% av tidigare deltagare skulle rekommendera en kollega att delta i Neways coachingprogram

Så här beskriver några av deltagarna vad de fått med sig:

”Programmet har gett mig insikten om att all förändring börjar med mig själv. Helt klart en spark i rätt riktning.”

 

”Riktigt bra verktyg för att uppnå balans och nå mina mål.”

 

”Bättre fokus på det jag själv kan påverka. Prioritera och fullfölj.”

 

Coaching är en väl beprövad metod och idag finns mycket forskning som belägger de positiva effekterna av coaching. Tyvärr räcker sällan budgeten för att köpa individuella coachtimmar åt alla medarbetare. För att lösa detta har vi satt samman ett kostnadseffektivt koncept där flera personer får individuell coaching samtidigt.

Mental träning, målfokus, tidsplanering, sömn, mindfulness eller kunskap om hjärnan. Vad är mest effektivt för att öka prestation och hälsa? Vårt program ger baskunskaper i alla dessa områden och tid för reflektion. Målet är en upplevelse av ökat flow i vardagen, genom verktyg och förhållningssätt, personliga mål och handlingsplaner.

Coacher

Rebecka Bartolomé
Certifierad HR coach & Certifierad NLP- och Enneagramutbildare
Telefon: 0708-14 54 70
E-post:
rebecka.bartolome@neways.se

Anna Kopp
Certified Business and Leadership Coach och Diplomerad Enneagram Practitioner.
Telefon: 0704-66 90 66
E-post: anna.kopp@neways.se


Meny